KURSUS

I vores dykkercenter “Buceo La Herradura” står vi personligt selv for alle vores dykkerkurser. Dette gør vi for at sørge for, at du ikke alene lærer, men også opnår at nyde den professionelt afviklet træning, på den mest optimale måde. Gennem vores allerede tusindvis af afviklede kurser, har vi opnået et kendskab og rutine til at kvalitetssikre dette.
Vi tager specielt hensyn til sikkerheden og vi certificerer dig ikke før, du er helt klar til at nyde det magiske blå hav uden risiko for fare.
Vurderer vi, at der er brug for flere klasser end de angivne i hvert kursus, for at kunne opnå certificering, vil disse ekstra klasser blive gennemført uden ekstra beregning, da vi prioriterer din sikkerhed først.
Vi tilbyder kurser på alle niveauer og er fleksible efter dit behov.

Cursos de buceo recreativo - Buceo La Herradura

TEKNISK DIVNING

Cursos de buceo técnico

Program designet til at blive bekendt med brugen af den nye pakke eller fløj og pladekonfiguration for at få tillid til det nye udstyr, teknikker og færdigheder i vejrtrækning, koncentration og visualisering samt at lære at bruge de værktøjer, der er erhvervet på dette kursus, for at nyde dykker med total sikkerhed og kontrol af miljøet og personlig viden om vores begrænsninger.

Forøg kvaliteten af dit personlige dykke til niveauer, du aldrig ville have forestillet dig, ved at erhverve tekniske dykkekompetencer og træne UTD-protokoller fra ekstrem efterforskning.